Circulaţie cu restricţii pe DN 1, între Bucureşti şi Braşov, din cauza a două incidente rutiere

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1, între Bucureşti şi Braşov, se desfăşoară cu restricţii în două zone, respectiv în localitatea prahoveană Româneşti şi în dreptul localităţii Cornu, din cauza a două incidente rutiere.

294 afișări
Imaginea articolului Circulaţie cu restricţii pe DN 1, între Bucureşti şi Braşov, din cauza a două incidente rutiere

Circulaţie cu restricţii pe DN 1, între Bucureşti şi Braşov, din cauza a două incidente rutiere (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, circulaţia pe drumul naţional 1, în localitatea prahoveană Româneşti, se desfăşoară cu dificultate, miercuri după-amiază, din cauza unui accident rutier.

Astfel, sensul de mers Ploieşti - Bucureşti este blocat după ce două maşini s-au ciocnit, circulaţia desfăşurându-se pe benzile celuilalt sens de mers.

Tot pe drumul naţional 1, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, miercuri după-amiază, între Ploieşti şi Braşov, în dreptul localităţii Cornu, sensul de mers Ploieşti - Braşov fiind blocat după ce trei roţi ale unui TIR încărcat cu bitum au luat foc, incendiul fiind stins de către pompierii prahoveni, anunţă Poliţia Prahova.

În urma celor două incidente rutiere nicio persoană nu a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici