Circulaţie deviată la ieşirea de pe autostrada A1, în apropiere de Piteşti

Circulaţia la ieşirea de pe autostrada A1, în apropiere de Piteşti, va fi deviată pentru 30 de zile pe un singur sens din cauza lucrărilor care se execută în zonă la centura ocolitoare a oraşului, tronson ce va face legătura dintre Autostrada Bucureşti-Piteşti şi viitoarea autostradă Piteşti-Sibiu.

3 afișări
Imaginea articolului Circulaţie deviată la ieşirea de pe autostrada A1, în apropiere de Piteşti

Circulaţie deviată la ieşirea de pe autostrada A1, în apropiere de Piteşti

Astfel, porţiunea cuprinsă între kilometrii 105 şi 106, de la ieşirea de pe Autostrada până la semafoarele din Zona Metro se îngustează, iar şoferii care vin dinspre Bucureşti trebuie să circule cu atenţie şi cu viteză redusă pentru a putea observa din timp semnalizările şi indicatoarele care îi vor îndrepta pe contrasens, în fapt sensul de mers Piteşti-Bucureşti.

Lucrările care se vor executa în următoarele 30 de zile fac joncţiunea între Autostrada Bucureşti-Piteşti şi centura ocolitoare a Piteştiului, care urmează să fie inaugurată în data de 15 noiembrie. Ele nu s-au putut executa în timpul prevăzut în contract din cauza neînţelegerilor dintre Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi proprietarul terenului situat chiar în apropierea autostrăzii, diferend care viza preţul pământului şi care a fost rezolvat între timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici