Circulaţie dificilă pe DN 1 din cauza unui accident rutier

Circulaţia rutieră pe DN1, între Braşov şi Ploieşti, se desfăşoară cu dificultate, joi după-amiază, din cauza unui accident rutier petrecut în localitatea prahoveană Băneşti, unde s-au format cozi de maşini pe mai mulţi kilometri.

25 afișări
Imaginea articolului Circulaţie dificilă pe DN 1 din cauza unui accident rutier

Circulaţie dificilă pe DN 1 din cauza unui accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Pe ambele benzi ale DN 1, pe sensul de coborâre de la munte către Ploieşti s-au format coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri, iar viteza de deplasare nu depăşeşte 10 kilometri la oră.

La faţa locului se află poliţişti de la circulaţie şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, traficul fiind dirijat de către poliţişti.

Şi pe sensul de mers Bucureşti-Braşov s-au format coloane de maşini din cauza acestui accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici