Circulaţie dificilă pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza ceţii

Circulaţia pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu dificultate, miercuri seară, în zona "Movila Vulpii", unde vizibilitatea este foarte redusă din cauza ceţii.

116 afișări
Imaginea articolului Circulaţie dificilă pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza ceţii

Circulaţie dificilă pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza ceţii (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier pe DN 1 este îngreunat, miercuri seară, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în zona "Movila Vulpii" ceaţa reducând vizibilitatea sub o sută de metri şi, pe alocuri, sub 50 de metri.

De asemenea, pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei ninge uşor, însă zăpada nu s-a aşternut pe carosabil.

De la Sinaia şi până la Azuga, între kilometrii 125 şi 136 drumarii acţionează cu materiale antiderapante.

Miercuri seară, pe DN 1 nu se înregistrează blocaje în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici