Circulaţie îngreunată pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră pe drumul naţional 1 se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiază, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre munte maşinile rulând în coloană, bară la bară, cu o viteză ce nu depăşeşte 30 de kilometri la oră.

18 afișări
Imaginea articolului Circulaţie îngreunată pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Circulaţie îngreunată pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei (Imagine: Adrian Pogingeanu/Mediafax Foto)

Traficul rutier pe DN 1 este îngreunat, duminică, în special în zona staţiunilor Buşteni şi Sinaia, din cauza numărului mare de maşini, dar şi din cauză că la munte a început să ningă.

Sute de turişti care şi-au petrecut sărbătorile în staţiunile montane şi au venit la munte cu maşinile se îndreaptă către Ploieşti şi Bucureşti şi în acest context sensul de mers Braşov - Bucureşti este foarte aglomerat.

Maşinile circulă bară la bară, viteza medie de deplasare fiind de 20 - 30 de kilometri pe oră.

Intervenţia utilajelor de deszăpezire este îngreunată din cauza numărului mare de maşini. Poliţia rutieră acţionează în zona trecerilor de pietoni din staţiunile Azuga, Buşteni, Sinaia, dar şi în oraşul Comarnic.

Poliţiştii recomandă şoferilor aflaţi în trafic să nu intre în depăşiri riscante, să păstreze o distanţă suficientă faţă de maşinile care rulează în faţă şi să adapteze viteza la condiţiile de drum.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici