Circulaţie oprită pe DN 1E între Braşov şi Poiana Braşov pentru Campionatul de Viteză în Coastă

Circulaţia rutieră este oprită, sâmbătă, pe DN 1E, între Braşov şi Poiana Braşov, pe ambele sensuri de mers, pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, arată Centrul Infotrafic.

467 afișări
Imaginea articolului Circulaţie oprită pe DN 1E între Braşov şi Poiana Braşov pentru Campionatul de Viteză în Coastă

Circulaţie oprită pe DN 1E între Braşov şi Poiana Braşov pentru Campionatul de Viteză în Coastă

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, sâmbătă, între orele 08.30 – 13.00, circulaţia rutieră este oprită pe DN 1E, între Braşov şi Poiana Braşov, pe ambele sensuri de mers, în vederea desfăşurării Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Evenimentul va fi monitorizat permanent de numeroase echipaje ale poliţiei, pentru prevenirea producerii de accidente rutiere şi pentru asigurarea unui climat în condiţii de siguranţă a tuturor participanţilor la trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici