Cisternă cu sodă caustică, răsturnată la ieşirea din municipiul Huşi | FOTO

O cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat, vineri seara, pe DN 24 B, la ieşirea din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, la faţa locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

326 afișări
Imaginea articolului Cisternă cu sodă caustică, răsturnată la ieşirea din municipiul Huşi | FOTO

Cisternă cu sodă caustică, răsturnată la ieşirea din municipiul Huşi | FOTO

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că autocisterna încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat vineri, pe DN 24 B, în apropierea municipiului Huşi, şoferul fiind rănit în urma accidentului.

"Evenimentul a fost anunţat prin 112 la ora 17.53. Din primele verificări, autocisterna este înmatriculată în Republica Moldova şi era condusă de un bărbat de 49 de ani, din Republica Moldova. Evenimentul a avut loc pe DN 24 B, într-o curbă la dreapta, semnalizată corespunzător, autocisterna s-a răsturnat în partea stângă a direcţiei de deplasare", a spus Gheorghiţă.

La rândul său, Florin Burghelea, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, a spus că scurgerile din cisternă sunt minore şi nu prezintă pericol.

"Nu este niciun fel de pericol, într-adevăr a fost un accident rutier, cisterna este răsturnată în decor, aşteptăm să vină o firmă pentru a o repune pe roţi şi eventual transportarea acesteia din zona noastră, de aici. Deocamdată sunt nişte scurgeri minore, fără niciun fel de problemă", a spus Burghelea.

Şoferul cisternei a fost transportat la spital.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, fiind întocmit dosar penal pentru de vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier se circulă pe un singur sens, alternativ, în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici