Citiţi atent asigurarea CASCO: Dacă maşina vă este avariată de protestatari, s-ar putea să nu primiţi banii

Nu toate poliţele de tip CASCO pentru automobile acoperă avariile suferite pe timpul protestelor socio-politice, potrivit unei anchete ZF.

234 afișări
Imaginea articolului Citiţi atent asigurarea CASCO: Dacă maşina vă este avariată de protestatari, s-ar putea să nu primiţi banii

Citiţi atent asigurarea CASCO: Dacă maşina vă este avariată de protestatari, s-ar putea să nu primiţi banii (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Astfel, cine nu a citit bine contractul, este posibil să fi ratat aceasta clauză. Mai mult, avariile din timpul protestelor nu sunt încadrate în clauza pentru acte de vandalism asupra maşinii.

"Clauza pentru avarii suferite în evenimente socio-politice există dar este inclusă în asigurarea Casco de la Generali. Aceasta acoperă daunele materiale şi directe produse autovehiculului asigurat ca urmare a tulburărilor civile, revoltelor, grevelor şi a actelor de vandalism", a spus Cristina Albu, PR manager în cadrul Generali România Asigurare şi Reasigurare.

Citeşte mai multe despre posibilitatea de a nu primi banii în cazul în care maşina vă este avariată de protestatari pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici