Clădirea Primăriei Braşov va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei

În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, literele şi clădirea Primăriei Braşov vor fi iluminate, joi, în culorile steagului ţării vecine.

414 afișări
Imaginea articolului Clădirea Primăriei Braşov va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei

Sursa Foto- Mediafax Foto

„În semn de solidaritate cu poporul ucrainean, în această seară (joi seara - n.r.) literele şi clădirea primăriei vor fi iluminate în culorile steagului ţării noastre vecine”, spune primarul Braşovului, Allen Coliban, după invazia Ucrainei de către armata rusă.

Coliban îşi exprimă speranţa că răspunsul Uniunii Europene şi al întregii comunităţi internaţionale va fi pe măsura agresiunii ruse.

„Suntem alături de poporul ucrainean în lupta lor pentru integritatea statală, pentru prezentul şi viitorul pe care şi le-au ales”, a mai spus Coliban.

Primarul a previzat că dacă situaţia o va cere, Braşovul are capacitatea şi va asigura condiţii pentru potenţialii refugiaţi din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici