Cluj: Bărbat de 51 de ani, accidentat mortal de un tren, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj

Un bărbat de 51 de ani a murit, luni dimineaţă, după ce a fost lovit în plin, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj, judeţul Cluj, de un tren Regio care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Cluj-Napoca, traficul feroviar nefiind perturbat din cauza accidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

130 afișări
Imaginea articolului Cluj: Bărbat de 51 de ani, accidentat mortal de un tren, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj

Cluj: Bărbat de 51 de ani, accidentat mortal de un tren, între staţiile Dej Călători şi Dej Triaj (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Simona Vîrci, accidentul s-ar fi produs după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani din Dej, judeţul Cluj, a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure, fiind lovit în plin de trenul Regio care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei – Cluj-Napoca.

"Din primele cercetări a reieşit că este vorba despre o persoană care s-ar fi angajat fără să se asigure în traversarea liniei de cale ferată şi a fost accidentată mortal de un tren Regio, care circula dinspre judeţul Maramureş spre judeţul Cluj. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 51 de ani din Dej”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Simona Vîrci.

Vîrci a mai precizat că traficul feroviar nu a fost perturbat în urma accidentului, poliţiştii continând cercetările în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici