Cluj: Mai multe gospodării din Beliş au fost distruse de un incendiu puternic

  • Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, în localitatea Beliş, judeţul Cluj.
  • Au fost distruse trei gospodării, între care o casă de vacanţă.
220 afișări
Imaginea articolului Cluj: Mai multe gospodării din Beliş au fost distruse de un incendiu puternic

Cluj: Mai multe gospodării din Beliş au fost distruse de un incendiu puternic

Pompierii clujeni au trimis la locul producerii incendiului patru autospeciale de stins cu apă şi spumă şi una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Primăriei Beliş.

Flăcărilor au cuprins trei case şi trei anexe gospodăreşti din localitatea Beliş.

Când au ajuns pompierii, imobilele, construite pe structură de lemn, erau cuprinse în totalitate de flăcări.

Cei din gospodării au reuşit să iasă din imobile şi au scos şi animalele, astfel că nu au fost victime.

Cele două case alipite, cu o suprafaţă de circa 100 de metri pătraţi, o casă de vacanţă, de circa 200 de metri pătraţi, o şură, o lemnărie şi o poiată, cu o suprafaţă cumulată de circa 100 de metri pătraţi au fost distruse de flăcări.

Pompierii sunt încă la faţa locului pentru a încerca să stingă şi ultimele focare ce ard mocnit, precum şi pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
casă,
beliş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici