Cluj-Napoca: O femeie a născut cvadrupleţi (Video)

O femeie a născut, luni, trei fete şi un băiat, în urma unei operaţii de cezariană, aceasta fiind prima naştere de cvadrupleţi înregistrată în ultimii ani la Clinica Ginecologie nr. I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

1070 afișări
Imaginea articolului Cluj-Napoca: O femeie a născut cvadrupleţi (Video)

Cluj-Napoca: O femeie a născut cvadrupleţi

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Clinica de Ginecologie, cei patru copii, trei fete şi un băiat, sunt sănătoşi.

Conform sursei citate, cei patru bebeluşi - Antonia, Andra-Cristina, Ana-Maria şi Luca-Stelian - cântăresc între 1.300 de grame şi 1.700 de grame.

Directorul Clinicii, prof. univ. dr. Florin Stamatian, şeful echipei care a asistat naşterea, a precizat că sarcina a fost urmare unei fertilizări in vitro.

Naşterea a fost asistată de o echipă formată din 15 medici, anestezişti, asistente şi moaşe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici