Cluj: Şase curse înregistrează întârzieri din cauza ceţii, un zbor a fost anulat

Şase curse aeriene ale companiei low cost Wizz Air şi ale companiei germane Lufthansa care ar fi trebuit să decoleze sau să aterizeze, duminică, pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, înregistrează întârzieri de mai multe ore din cauza ceţii, un zbor fiind anulat, transmite corespondentul MEDIAFAX

27 afișări
Imaginea articolului Cluj: Şase curse înregistrează întârzieri din cauza ceţii, un zbor a fost anulat

Cluj: Şase curse înregistrează întârzieri din cauza ceţii, un zbor a fost anulat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul aeroportului, au întârzieri zborurile de la Cluj-Napoca spre Pisa, respectiv Paris, iar cursa spre Forli a fost anulată, întârzieri fiind şi în cazul curselor care urmau să aterizeze de la Pisa, Bergamo, Munchen şi Londra.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca au declarat corespondentului MEDIAFAX că întârzierile sunt cauzate de ceaţa din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Cursa spre Pisa trebuia să decoleze la ora 6.50, dar va pleca la ora 13.45, cu o întârziere de aproape şapte ore, cursa spre Paris, care era programată să plece la ora 11.25, va avea o întârziere de o oră, iar cea de Forli, care trebuia să decoleze la 11.40, a fost anulată.

De asemenea, au întârzieri şi cursele care urmau să ajungă la Cluj-Napoca de la Bergamo, la ora 10.40, întârziere de o oră, şi de la Pisa, la ora 11.10, întârziere nespecificată. Cursa Luftansa de la Munchen trebuia să aterizeze la ora 12.20, dar va ajunge la 13.10, iar cea de Londra a Wizz Air, care trebuia să sosească la ora 12.50, va ateriza la 14.10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici