Cluj: Un bărbat a tras două focuri de armă într-un magazin. Acesta a fost prins de Poliţie

Un bărbat de 40 de ani a tras, miercuri seară, două focuri de armă în plan vertical, într-un magazin din centrul municipiului Cluj-Napoca, fără ca vreo persoană să fie rănită, apoi a fugit. Acesta a fost prins ulterior de oamenii legii în urma unor filtre organizate în trafic.

1240 afișări
Imaginea articolului Cluj: Un bărbat a tras două focuri de armă într-un magazin. Acesta a fost prins de Poliţie

Cluj: Un bărbat a tras două focuri de armă într-un magazin, apoi a dispărut, fiind căutat de Poliţie (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit poliţiştilor, bărbatul care a tras două focuri de armă la Galeriile Ferdinand din Cluj-Napoca a fost prins în municipiu, în urma unor filtre în trafic, el fiind cercetat pentru uz ilegal de armă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, bărbatul, Marius Moga, este fiul patronului unui magazin de porţelanuri şi al Galeriilor Ferdinand şi deţinea legal o armă de vânătoare cu care a tras.

Bărbatul ar fi fost supărat pe angajaţi că ar fura, susţin surse din rândul anchetatorilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Bolba, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că instituţia a fost sesizată, miercuri, în jurul orei 17.20, că în incinta Galeriilor Ferdinand din Cluj-Napoca au fost trase două focuri de armă, conform martorilor.

Bolba a spus că nu există persoane rănite, dar un bărbat de 40 de ani, G. N., a fost dat în urmărire.

Conform poliţiştilor, bărbatul respectiv s-ar fi certat cu soţia în magazin, după care a tras două focuri de armă în plan vertical şi a dispărut.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili împrejurările incidentului şi ce fel de armă a fost folosită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici