CNADNR, amendată de Poliţia Rutieră Prahova pentru gropile din carosabil

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a fost amendată de Poliţia Rutieră din Prahova pe motiv că pe drumul naţional 1 B, care face legătura între Ploieşti şi Buzău, pe un tronson de 15 kilometri, sunt gropi care pun în pericol siguranţa traficului rutier.

305 afișări
Imaginea articolului CNADNR, amendată de Poliţia Rutieră Prahova pentru gropile din carosabil

CNADNR, amendată de Poliţia Rutieră Prahova pentru gropile din carosabil (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, joi, că poliţiştii de la Serviciul Rutier - Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au amendat CNADNR din cauză că pe DN 1 B - E 577, între kilometrul 11+500 de metri şi kilometrul 26, în localităţile prahovene Bucov, Valea Călugărească şi Albeşti Paleologu există gropi care pun în pericol siguranţa circulaţiei rutiere.

Brezeanu a precizat că valoarea amenzii aplicate CNADNR, care este responsabilă pentru întreţinerea acestui drum, este de 630 de lei.

Şeful Secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Manta, a declarat pentru MEDIAFAX că nu a fost anunţat în legătură cu amenda primită.

Manta a precizat că, începând de joi, echipele CNADNR lucrează la reabilitarea tronsonului de drum cu gropi al DN 1 B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici