Cod galben de ceaţă în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi şi vizibilitate redusă pe A1 şi A2

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ceaţă, valabilă pentru judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi, până la ora 23.00, pe A1 şi A2 vizibilitatea fiind redusă.

403 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi şi vizibilitate redusă pe A1 şi A2

Cod galben de ceaţă în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi şi vizibilitate redusă pe A1 şi A2

Meteorologii avertizează că în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi se semnalează ceaţă ce determină vizibilitate redusă, sub 200 m şi izolat sub 50 de metri.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (21:00), pe autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti - Fundulea, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri. În condiţii similare se circulă şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 17 şi 32, dar şi în judeţul Teleorman, pe DN6", potrivit unei informări a Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici