Cod GALBEN de ceaţă, prelungit şi extins în aproape jumătate de ţară. Noi atenţionări METEO

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit, luni, atenţionările cod galben de ceaţă şi depuneri de chiciură pentru 14 judeţe şi a emis altele noi, valabile pentru opt judeţe.

1656 afișări
Imaginea articolului Cod GALBEN de ceaţă, prelungit şi extins în aproape jumătate de ţară. Noi atenţionări METEO

Codul galben de ceaţă, prelungit în 14 judeţe. Noi atenţionări pentru 8 judeţe

Atenţionările cod galben de ceaţă şi depuneri de chiciură au fost prelungite până la ora 10.00 în judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Dâmboviţa, Buzău, Teleorman, Ilfov, Călăraşi, Vâlcea, Olt, Gorj şi Dolj, respectiv până la ora 11.00 în judeţul Harghita.

Totodată, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizări noi de ceaţă şi chiciură valabile pentru judeţele Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Galaţi şi Iaşi până la ora 10.00.

În zonele aflate sub cod galben, vizibilitatea este, local, mai mică de 200 de metri, iar local de 50 de metri.

În aceste zone, pe lângă ceaţă, pe alocuri se poate semnala şi chiciură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici