Video COD ROŞU - PRO TV/MEDIAFAX

Printre măsurile anunţate de autorităţi se numără modificarea programului celor care lucrează în administraţie, reprogramarea examenelor la unele facultăţi, sporirea numărului de ambulanţe, creşterea numărului de puncte de prim ajutor.

3 afișări

Nicolăescu recomandă Universităţilor care au programate marţi examene să evite programarea lor între orele 11.00-18.00.

Şi circulaţia feroviară este afectată, autorităţile au impus restricţii de viteză, iar pe unele porţiuni trenurile nu circulă cu mai mult de 15 kilometri pe oră. În consecinţă, trenurile ajung la destinaţie cu întârzieri de până la două ore.

Inspecţia Muncii a anunţat că îşi va intensifica acţiunile de control la angajatori pentru a verifica respectarea prevederilor legale privind protecţia angajaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici