Coloană de maşini pe Valea Prahovei: Traficul rutier este blocat în Buşteni pe sensul spre Bucureşti

Circulaţia rutieră este îngreunată, duminică după-amiază, pe drumul naţional 1, pe Valea Prahovei, în zona staţiunii Buşteni, pe sensul de coborâre spre Bucureşti formându-se o coloană de maşini care se întinde pe aproximativ trei kilometri.

621 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini pe Valea Prahovei: Traficul rutier este blocat în Buşteni pe sensul spre Bucureşti

Coloană de maşini pe Valea Prahovei: Traficul rutier este blocat în Buşteni pe sensul spre Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Traficul rutier este aglomerat, duminică după amiază, pe drumul naţional 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, pe sensul de coborâre dinspre munte, în staţiunea prahoveană Buşteni s-a format o coloană de maşini care se întinde pe trei kilometri, însă până la ora actuală nu au fost anunţate blocaje în trafic.

Pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti circulaţia se desfăşoară în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici