Coloană de TIR-uri pe 23 de kilometri la Vama Siret. Mesajul autorităţilor locale

Coloana de TIR-uri pe DN 22 spre Vama Siret se întinde marţi dimineaţa pe 23 de kilometri, iar prefectul judeţului Suceava face apel la şoferi să folosească rute alternative.

1847 afișări
Imaginea articolului Coloană de TIR-uri pe 23 de kilometri la Vama Siret. Mesajul autorităţilor locale

Coloană de TIR-uri pe 23 de kilometri la Vama Siret. Mesajul autorităţilor locale

„În acest moment, coloana de autovehicule grele de transport marfă în aşteptare pe DN 2 spre PTF Siret se întinde pe 23 km, cu intervale între autovehicule pe unele zone în interiorul localităţilor, traficul fiind supravegheat şi dirijat de 5 echipaje de poliţie rutieră şi ordine publică”, a transmis, marţi dimineaţa, Prefectura Suceava.

În ultimele 24 de ore, prin PTF Siret şi PTF Vicovu de Sus, pe sensul de ieşire, s-au făcut formalităţile vamale pentru 403 autovehicule de transport marfă.

Prefectul Alexandru Moldovan face apel la şoferi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri care asigură direcţionarea traficului şi să opteze pentru rutele alternative către zona Rădăuţi – Vicov de Sus, tocmai pentru a se realiza fluidizarea traficului şi a se evita blocajele rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coloană,
vamă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici