Comanda trupelor ruse trece la un general veteran al războiului din Siria, unde ruşii au folosit armele chimice

Surse occidentale, preluate de media din Ucraina, susţin că ruşii fac totul pentru a obţine victora până pe 9 mai.

7577 afișări
Imaginea articolului Comanda trupelor ruse trece la un general veteran al războiului din Siria, unde ruşii au folosit armele chimice

Comanda trupelor ruse trece la un general veteran al războiului din Siria, unde ruşii au folosit armele chimice

Generalul Alexander Dvornikov, veteran al războiului din Siria, va conduce armata rusă în ofensiva din Ucraina.

Scopul este acela de a obţine „un oarecare succes” înainte de 9 mai, ziua în care Rusia sărbătoreşte victoria în al Doilea Război Mondial. 

În războiul din Siria, armele chimice au fost folosite în masă de către combatanţii implicaţi în conflictul armat.

Informaţia despre schimbarea conducerii armatei ruse a fost furnizată de site-ul The Kyiv Independent, citând surse occidentale anonime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici