Comisarii pentru reforme şi pentru locuri de muncă vin în vizită în România

Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Ferreira, alături de cel pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, vor efectua, luni şi marţi, o vizită în România, la Bucureşti, Iaşi şi Vaslui. Ei vor participa la evenimentul de lansare a Politicii de Coeziune 2021-2027.

264 afișări
Imaginea articolului Comisarii pentru reforme şi pentru locuri de muncă vin în vizită în România

Comisarii pentru reforme şi pentru locuri de muncă vin în vizită în România

Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Ferreira, alături de comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, vor efectua, luni şi marţi, o vizită oficială în România, la Bucureşti, Iaşi şi Vaslui, pentru a participa la evenimentul de lansare a Politicii de Coeziune 2021-2027 şi pentru a vedea rezultatele unor proiecte finanţate din fonduri europene.

Luni, la Iaşi, cei doi comisari vor lua parte, alături de Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, şi de Marius Budăi, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, la evenimentul de lansare a celor opt programe naţionale ce vor aduce investiţii pentru ocuparea forţei de muncă, infrastructură, educaţie, locuinţe, sănătate şi servicii sociale.

Acesta va fi organizat în incinta Palatului Culturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici