Comună din Buzău, ruptă de lume după ce drumul s-a surpat din cauza aluviunilor | FOTO

Locuitorii comunei Lopătari, din judeţul Bzuău, sunt izolaţi, după ce şoseaua de legătură a fost închisă, miercuri, din cauza aluviunilor care au provocat surparea unei porţiuni a Drumului Judeţean 203 K. Pentru a ieşi din sat, oamenii folosesc drumuri alternative, uliţe şi drumuri comunale.

1081 afișări
Imaginea articolului Comună din Buzău, ruptă de lume după ce drumul s-a surpat din cauza aluviunilor | FOTO

Comună din Buzău, ruptă de lume după ce drumul s-a surpat din cauza aluviunilor

Drumul Judeţean 203 K s-a surpat, miercuri, din cauza aluviunilor, astfel că oamenii trebuie să folosească rute alternative, pe uliţe sau drumuri comunale pentru a ieşi din sat.

„Oamenii nu sunt izolaţi. Traficul uşor se desfăşoară pe rute alternative, pe drumuri comunale şi uliţe săteşti. Cu ambulanţa se poate ajunge la cazurile medicale”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de precipitaţii pentru mai multe localităţi din judeţul Buzău, valabilă până la ora 13.00. Potrivit avertizării, se vor semnala averse torenţiale, vijelie, descărcări electrice şi grindină.

Taguri:
drum,
aluviuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici