Condamnare pe viaţă la Constanţa. Un tânăr a comis două fapte abominabile

Tânărul din Corbu, judeţul Constanţa, care anul trecut şi-a ucis vecinul şi i-a violat fiica, după ce a sechestrat toată familia în casă, a fost condamnat, miercuri, pe viaţă, dar decizia Tribunalului Constanţa poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

3181 afișări
Imaginea articolului Condamnare pe viaţă la Constanţa. Un tânăr a comis două fapte abominabile

Condamnare pe viaţă la Constanţa. Un tânăr a comis două fapte abominabile

Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste familia din Corbu, judeţul Constanţa, unde a a violat o fată de 20 de ani şi i-a omorât tatăl, în timp ce pe fraţi şi pe mamă i-a închis în altă camera. Cel vinovat a reuşit să fugă, dar a fost prins la scurt timp, iar miercuri, judecătorii Tribunalului Constanţa l-au condamnat pe viaţă. Este vorba de Mustafa Denis, vecinul familiei atacate.

„Condamnă pe inculpatul Mustafa Denis pentru infractiunea de omor calificat la pedeapsa de 25 de ani închisoare (…) pentru infracţiunea de viol la pedeapsa de 10 ani închisoare (...), pentru infracţiunea de tâlhărie la pedeapsa de 10 ani închisoare”, este decizia magistraţilor.

Pentru alte trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal, a mamei tinerei şi a celor doi fraţi ai săi, Denis Mustafa a fost condamnat la 9 ani închisoare - pentru una dintre fapte, respectiv la câte 8 ani de închisoare pentru fiecare din celelalte două fapte de lipsire de libertate în mod ilegal.

„În(...) final rezultă pedeapsa cea mai grea de 25 de ani închisoare, la care se adaugă un spor de 15 ani închisoare (o treime din celelalte pedepse), spor ce depăşeşte cu 10 ani maximul general al pedepsei (...). Prin urmare inculpatul Mustafa Denis va executa pedeapsa detenţiunii pe viaţă (...)”, se mai arată în decizia Tribunalului Constanţa.

Acesta este obligat la plata a un milion de euro daune materiale şi daune morale către soţia bărnatului ucis şi încă un milion de euro către copiii victimei..

De asemenea, este obligat la plata a încă 100.000 euro daune morale către tânăra violată.

Totodată, inculpatul se obligă la o prestaţie periodică pentru cei doi copii minori, fata în vârstă de 16 ani şi băiatul în vârstă de 13 ani, în cuantum de 1/3 din salariul minim pe economie pentru persoane fără studii superioare, până la împlinirea vârstei de 18 ani.

Tragedia a avut loc în noaptea de 1 spre 2 iulie, când Mustafa Denis a intrat peste familia cu care era vecin purtând cagulă. Tatăl, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis cu un cuţit, mama a fost legată de calorifer într-o altă cameră, iar fata cea mare, în vârstă de 15 ani, a fost violată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici