Condiţii de trafic precare pe autostrada Soarelui

Traficul rutier pe autostrada Soarelui se desfăşura cu dificultate, sâmbătă, din cauza ceţii dense, Poliţia Rutieră avertizând şoferii care au ales această rută să circule cu prudenţă, informează centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

3 afișări
Imaginea articolului Condiţii de trafic precare pe autostrada Soarelui

Condiţii de trafic precare pe autostrada Soarelui

Din cauza ceţii foarte densă, Poliţia Rutieră îi sfătuieşte pe conducătorii auto să-şi sporească atenţia şi le reaminteşte obligaţia legală de a circula cu o viteză care să nu depăşească 50 km/h în afara localităţilor atunci când, în condiţii de ceaţă, vizibilitatea este sub 100 de metri.

Poliţia mai avertizează că sunt interzise circulaţia, oprirea sau staţionarea pe banda de urgenţă, care este destinată exclusiv autovehiculelor de intervenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici