Consiliul Judeţean Ilfov se închide temporar, după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

Consiliul Judeţean (CJ) Ilfov se închide temporar, începând de miercuri, după ce un angajat al instituţiei a fost confirmat cu COVID-19, anunţă autoritatea locală, printr-un comunicat de presă, remis MEDIAFAX.

761 afișări
Imaginea articolului Consiliul Judeţean Ilfov se închide temporar, după ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

„Dorim să vă anunţăm că unul dintre colegii noşti a fost confirmat ca având COVID 19. Pozitivarea testului s-a făcut în cursul serii trecute (marţi seara - n.red.), prin urmare conducerea CJ Ilfov a decis ca întreaga activitate să se suspende de azi (miercuri - n.red.) până vineri inclusiv, timp în care se va face testarea tuturor angajaţilor şi clădirea va fi dezinfectată metru cu metru, prin nebulizare. De luni se va relua activitatea”, conform sursei citate.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, activitatea din CJ Ilfov s-a modificat considerabil, de la debutul pandemiei, schimbându-se orele de venire la serviciu, pe ture, amenajându-se încăperi de lucru în plus, iar dezinfectarea suprafeţelor s-a făcut de mai multe ori pe zi, în fiecare vineri efectuându-se dezinfectarea totală.

„De asemenea s-au asigurat câte trei măşti pe zi pentru fiecare dintre angajaţi. Lucrul cu publicul a fost oprit şi întreaga interacţiune s-a făcut on-line”, conform CJ Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici