Constanda: Sunt hotărât să execut conturile Primăriei Capitalei

Costică Constanda a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că este hotărât să execute conturile Primăriei Capitalei, în condiţiile în care schimbul de terenuri dintre el şi municipalitate nu poate fi pus în aplicare pentru că Primăria Sectorului 1 întârzie să emită certificatele de urbanism necesare.

2 afișări
Imaginea articolului Constanda: Sunt hotărât să execut conturile Primăriei Capitalei

Constanda: Sunt hotărât să execut conturile Primăriei Capitalei

"Pe 29 februarie avem termen în procesul cu Primăria Municipiului Bucureşti pentru executarea silită a conturilor, proces pe care l-am întrerupt pentru a face schimbul de terenuri (Satul Francez pentru Parcul Bordei - n.r.). Însă, pentru că până acum am pierdut destul timp - peste cinci ani -, sunt hotărât să ne apucăm de treabă şi să execut conturile Primăriei", a declarat Constanda.

"Am acceptat să nu mă mai judec, am renunţat şi la bani, considerând în felul acesta că mi-am cumpărat liniştea, însă Chiliman (primarul sectorului 1 - n.r.) vrea să ne ţină 30 de zile pentru eliberarea unui certificatului de urbanism, în condiţiile în care pentru alte cereri durează cinci, şase zile", a spus omul de afaceri Costică Constanda.

Primăria Capitalei nu poate perfecta schimbul de terenuri între omul de afaceri Costică Constanda şi municipalitate pentru că Primăria Sectorului 1 nu a eliberat certificatele de urbanism pentru cele două terenuri, relatează cotidianul Gândul în ediţia de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici