Constanţa: Lucrările de restaurare a Cazinoului continuă şi vor fi gata până în vara lui 2024

Lucrările de restaurare a Cazinoului din Constanţa continuă, după ce Guvernul a adoptat un memorandum prin care se vor asigura fondurile necesare, a anunţat luni Primăria Constanţa: Potrivit instituţiei, Cazinoul ar urma să fie repus în valoare integral până la finalul lunii iulie a anului viitor.

544 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Lucrările de restaurare a Cazinoului continuă şi vor fi gata până în vara lui 2024

Constanţa: Lucrările de restaurare a Cazinoului continuă şi vor fi gata până în vara lui 2024

Primăria Constanţa anunţă că imobilul simbol al oraşului este în curs de restaurare, iar lucrările se desfăşoară conform graficului.

„Chiar dacă iniţial, pe fondul prevederilor Ordonanţei de Urgenţă pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023, mare parte dintre lucrările Companiei Naţionale de Investiţii ar urma să fie întrerupte pentru moment, Guvernul României a aprobat un memorandum prin care se vor asigura fondurile necesare pentru continuarea lucrărilor la Cazinoul din Constanţa”, a transmis luni Primăria.

Conform acesteia, „bijuteria Constanţei” ar urma să fie repusă în valoare integral până la finalul lunii iulie a anului viitor.

În prezent a demarat etapa a II-a a proiectului de restaurare, în cadrul căreia se fac lucrări de consolidare a părţii estice, se lucrează la faţada sudică la exterior, iar la interior se realizează finisajele plafoanelor şi pardoselilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici