Constanţa: Peste 16 kg de canabis descoperite în locuinţa unui traficant de droguri

  • Două persoane au fost arestate preventiv în Constanţa pentru trafic internaţional şi intern de droguri, iar o a treia a fost pusă sub control judiciar.
  • În locuinţa uneia dintre persoanele în cauză s-au găsit peste 16 kg de canabis.
119 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Peste 16 kg de canabis descoperite în locuinţa unui traficant de droguri

Constanţa: Peste 16 kg de canabis descoperite în locuinţa unui traficant de droguri

Măsurile au fost luate după ce două dintre cele trei persoane cercetate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au depozitat în locuinţa uneia dintre ele peste 16 kilograme de canabis şi aproximativ 500 de grame de rezină de canabis, droguri destinate comercializării, informează IGPR.

Potrivit cercetărilor, persoanele în cauză ar fi adus drogurile în ţară din Spania.

Drogurile au ajuns în România prin intermediul unei firme de curierat.

La cea de-a treia persoană cercetată s-au găsit, în urma percheziţiei domiciliare, cocaină şi ecstasy, droguri destinate, de asemenea, comercializării.

Vineri judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestarea preventivă a două dintre persoanele cercetate şi măsura controlului judiciar faţă de a treia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici