Constanţa: Şase maşini avariate în urma unei explozii în subteran (Video)

Şase maşini au fost avariate după ce un cablu electric de mare tensiune, îngropat în pământ, a explodat, miercuri, în municipiul Constanţa.

33 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Şase maşini avariate în urma unei explozii în subteran (Video)

Constanţa: Şase maşini avariate în urma unei explozii în subteran

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, explozia s-a produs în jurul prânzului, pe un spaţiu verde aflat lângă o parcare, în zona numită de localnici Macul Roşu.

În urma deflagraţiei s-a format un crater cu diametrul de doi metri, iar spaţiul verde a fost afectat pe o suprafaţă de aproximativ zece metri pătraţi.

Nicio persoană nu a fost rănită, dar şase dintre autoturismele aflate în parcarea învecinată au fost avariate din cauza pământului şi pietrelor aruncate de suflul exploziei.

Conform sursei citate, cauza exploziei este un cablu electric de mare tensiune, iar la faţa locului se află reprezentanţi ai societăţii ENEL Dobrogea, care fac verificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici