Constanţa: Un mort şi şase răniţi în urma unui accident în lanţ

O persoană a murit, iar alte şase au fost rănite, marţi, în urma unui accident în lanţ produs pe DN 22 C, la intrarea în Medgidia şi în care au fost implicate şapte maşini.

19 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un mort şi şase răniţi în urma unui accident în lanţ

Constanţa: Un mort şi şase răniţi în urma unui accident în lanţ (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc în jurul orei 12.00, după ce unul dintre şoferi s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul Tudorel Dogaru, circulaţia în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră şi jumătate, până la ora 13.30, când maşinile implicate în accident au fost scoase în afara carosabilului. În acest timp, traficul s-a desfăşurat deviat, pe DJ 222 Medgidia - Ciocârlia sau prin localitatea Nazarcea şi în continuare pe DN 2A, până la Constanţa.

Conform sursei citate, accidentul s-a produs din cauza unui şofer din Constanţa, în vârstă de 56 de ani, care circula dinspre Castelu către Medgidia şi care la un moment dat a efectuat o manevră riscantă de depăşire. Maşina a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus. În urma impactului, cele două maşini au ricoşat în alte autovehicule, în accident fiind implicate alte patru autoturisme şi un tir.

Şoferul Daciei a murit pe loc, iar alte şase persoane au fost rănite, fiind transportate la spitalele din Medgidia şi Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate.

Comisarul Tudorel Dogaru precizează că bărbatul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere pentru categoria B, cum se cere pentru autoturisme, ci deţinea permis pentru categoria C - camioane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici