Constanţa: Un om de afaceri egiptean a fost împuşcat în cap

Un om de afaceri egiptean a fost împuşcat în cap, miercuri, cu un pistol cu gaze, de către un afacerist sirian, în urma unui scandal izbucnit de la o datorie, în incinta unei societăţi din portul Constanţa, victima suferind un traumatism cranian, dar care nu i-a pus viaţa în pericol.

369 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un om de afaceri egiptean a fost împuşcat în cap

Constanţa: Un om de afaceri egiptean a fost împuşcat în cap (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor date strânse de către anchetatori, cei doi au afaceri cu cherestea derulate prin portul Constanţa, iar cetăţeanul egiptean ar fi avut o datorie către omul de afaceri sirian, care are şi cetăţenie română.

Din acest motiv, miercuri dimineaţă, între cei doi a izbucnit un scandal în incinta unei firme din port, iar după ce s-au agresat fizic şi verbal sirianul a scos un pistol cu gaze cu care a tras trei focuri înspre egiptean, rănindu-l în zona capului.

Bărbatul a suferit o plagă împuşcată parietal dreapta, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat, rana nepunându-i viaţa în pericol.

Omul de afaceri sirian, care avea permis de port armă, este acum cercetat penal pentru tentativă la omor şi uz de armă neletală fără drept.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici