Construcţia unui pasaj suprateran pe Centura Capitalei-Domneşti, avizată. Investiţia, estimată la 248 milioane de lei

Construcţia unui pasaj suprateran în zona Centurii Capitalei-comuna Domneşti a fost avizată, miercuri de Guvern, prin aprobarea indicatorilor tehnico-economici, valoarea totală a investiţiei fiind estimată la 248,8 milioane lei.

1647 afișări
Imaginea articolului Construcţia unui pasaj suprateran pe Centura Capitalei-Domneşti, avizată. Investiţia, estimată la 248 milioane de lei

Construcţia unui pasaj suprateran pe Centura Capitalei-Domneşti, avizată. Investiţia, estimată la 248 milioane de lei (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Indicatorii au fost aprobaţi prin hotărâre de guvern.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale Drumuri a anunţat recent că va construi, în primăvara anului viitor, un pasaj între Centura Capitalei şi Domneşti.

Pasajul este construit după ce locuitorii din zonă au reclamat că sunt afectaţi de imposibilitatea de a circula, întrucât Prelungirea Ghencea din Capitală are o singură bandă pe sens, iar numărul maşinilor este în creştere.

Lărgirea la 4 benzi a centurii Bucureşti Sud, cu realizarea unui pasaj suprateran pe DJ 602, la centura Bucureşti-Domneşti, a fost inclusă anul trecut pe lista proiectelor prioritare ale Guvernului pentru 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici