Construcţii modulare şi bunuri pentru cazarea refugiaţilor, scoase din rezerva de stat

CNSU propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a 18 construcţii uşoare din elemente modulate şi a unor bunuri materiale şi mijloace de cazarmament necesare sprijinirii cetăţenilor străini şi apatrizi care sosesc din Ucraina.

302 afișări
Imaginea articolului Construcţii modulare şi bunuri pentru cazarea refugiaţilor, scoase din rezerva de stat

CNSU propune Guvernului să aprobe scoaterea de la rezervele de stat a 18 construcţii uşoare din elemente modulate şi a unor bunuri materiale şi mijloace de cazarmament necesare sprijinirii cetăţenilor străini şi apatrizi care
sosesc din Ucraina.

Acestea vor merge în judeţele unde rămân ucraineni, respectiv Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, precum şi Bucureşti.

Potrivit hotărârii CNSU, în Bucureşti ajung câte 350 de saltele, pături şi perne, precum şi câte 700 de cearceafuri şi feţe de pernă.

În Galaţi, Iaşi şi Suceava ajung câte 500 de pături, saltele, paturi, perne şi saci de dormit şi câte 1.000 de cearceafuri şi feţe de pernă.

În Vaslui ajung 10 construcţii modulate tip container, 20 de corturi, câte 40 de paturi, saltele şi perne, câte 60 de pături, cearceafuri, feţe de pernă şi câte 250 de kilograme conserve de porc şi 250 de kilograme pateu de ficat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici