Consultare publică privind lista localităţilor acoperite cu reţele publice pentru internet de bandă

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii a lansat o consultare privind lista localităţilor acoperite cu reţele publice pentru internet de bandă largă.

86 afișări
Imaginea articolului Consultare publică privind lista localităţilor acoperite cu reţele publice pentru  internet de bandă

Consultare publică privind lista localităţilor acoperite cu reţele publice pentru internet de bandă

Implementarea proiectului reprezintă un obiectiv inclus în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Reţelele trebuie să fie montate în următorii trei ani.

„Prin derularea acestei consultări, ANCOM urmăreşte verificarea corectitudinii informaţiilor pe care le deţine, la nivel de localitate, privind acoperirea cu reţele fixe de bandă largă care deservesc utilizatorii finali, persoane fizice şi, totodată, colectarea intenţiilor de investiţii în dezvoltarea în următorii 3 ani a unor reţele fixe de bandă largă ultrarapidă în localităţile în care nu există deja astfel de reţele”, a anunţat ANCOM.

Lista deţinută de ANCOM cu privire la acoperirea teritoriului României cu reţele publice de comunicaţii electronice capabile să asigure accesul persoanelor fizice la servicii de internet de bandă largă, la punct fix, este supusă consultării publice. Astfel, persoanele interesate care deţin informaţii pertinente şi constată inadvertenţe între datele prezentate în listă şi situaţia existentă în realitate sau persoanele care au în plan să investească în următorii ani în localităţile în care nu există reţea publică fixă de bandă largă ultrarapidă sunt invitate să semnaleze inadvertenţele, respectiv să-şi exprime intenţia, mai spune ANCOM.

Informaţiile şi propunerile pot fi transmise până la data de 24.03.2023, prin e-mail.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici