Control intern la DGIPI unde un sfert dintre angajaţi sunt rude

Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) a dispus un control intern la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) prin care să se stabilească dacă angajările din ultimii ani au fost făcute corect, după ce s-a constatat că un sfert dintre angajaţi sunt rude între ei.

65 afișări
Imaginea articolului Control intern la DGIPI unde un sfert dintre angajaţi sunt rude

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica (Imagine:Mediafax Foto)

Astfel, verificările interne trebuie să stabilească dacă concursurile organizate în vederea angajării au fost corecte.

Noua conducere a DGIPI a cerut angajaţilor să declare pe propria răspundere dacă au sau nu rude - de sânge sau prin alianţă - în cadrul unităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici