O fetiţă de 7 ani, dispărută din oraşul Pantelimon, este căutată de poliţişti

O fetiţă de 7 ani, care a plecat, joi, de acasă, din oraşul Pantelimon şi nu a mai revenit, este căutată de poliţişti.

801 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 7 ani, dispărută din oraşul Pantelimon, este căutată de poliţişti

Fetiţa de 7 ani a plecat în jurul orei 12.00 de acasă, din oraşul Pantelimon şi nu am mai revenit, poliţiştii fiind anunţaţi de bunică.

Copila are 1,20 metri înălţime, 30 - 35 de kg, păr blond, lung până la umeri.

Când a dispărut, fetiţa purta un tricou lung, roz cu desenul prinţesei Elsa şi era încălţată cu o pereche de adidaşi albaştri.

Poliţiştii fac apel către cei care au informaţii despre fetiţă să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici