FOTO: Copil de 14 ani, prins sub dărâmăturile unui perete. A ajuns la spital cu răni multiple

Un copil de 14 ani din judeţul Vrancea a fost surprins, vineri, sub un perete căzut peste el. Copilul a fost scos în viaţă şi dus la spital, cu răni multiple.

91 afișări
Imaginea articolului FOTO: Copil de 14 ani, prins sub dărâmăturile unui perete. A ajuns la spital cu răni multiple

Copil prins sub dărâmăturile unui perete

Conform ISU Vrancea, un apel la 112 anunţa, vineri, că în comuna Ţifeşti un copil de 14 ani, a fost surprins sub un perete căzut peste el.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă 2 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu cu 1 autospecială de intervenţie şi 1 ambulanţă SMURD.

Pompierii, în cooperare cu SVSU Ţifeşti, au scos copilul de sub dărâmături în stare conştientă, dar cu multe răni.

Paramedicii i-au dat primul ajutor calificat la faţa locului şi ulterior l-au dus la UPU Focşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici