Copil surprins plângând în tribune la meciul pierdut de Farul. Clubul îl caută să îi facă o surpriză

Un copil care a fost surprins luni plângând în tribună după ce echipa lui favorită a pierdut meciul cu Dinamo este căutat de reprezentanţii clubuilui, care vor să îi facă o surpriză.

1414 afișări
Imaginea articolului Copil surprins plângând în tribune la meciul pierdut de Farul. Clubul îl caută să îi facă o surpriză

Sursa foto: Facebook Farul Constanţa

„Şterge-ţi lacrimile, copile”, este mesajul postat marţi pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanţa, însoţit de o imagine în care un copil este suprins în tribune cu lacrimi în ochi.

Clubul îl caută pe puştiul din imagine, care a plâns la meciul de luni, pentru a-i oferi „o surpriză de neuitat”.

„Cine îl cunoaşte sau are informaţii despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!”, spun oficialii de la Farul.

Dinamo Bucureşti a câştigat, luni seara, cu 2-0, meciul disputat cu Farul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
farul,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici