Copilă de 14 ani, care mergea în Polonia, fără acordul părinţilor, prinsă la graniţă. Cum dorea să păcălească vameşii

O fată de 14 ani, care circula cu documentele unei alte persoane şi care intenţiona să ajungă în Polonia, fără să aibă acordul părinţilor, a fost prinsă, în noaptea de marţi spre miercuri, de polţişti la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

3147 afișări
Imaginea articolului Copilă de 14 ani, care mergea în Polonia, fără acordul părinţilor, prinsă la graniţă. Cum  dorea să păcălească vameşii

Copilă de 14 ani, care mergea în Polonia, fără acordul părinţilor, prinsă la graniţă. Cum dorea să pălească vameşii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, în noaptea de marţi spre miercuri, o fată de 14 ani, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de o carte de identitate ce aparţinea altei persoane.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, fata călătorea într-un microbuz înmatriculat în Polonia.

„La controlul de frontieră, aceasta a prezentat o carte de identitate, eliberată de autorităţile din România. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul instituţiei pentru cercetări”, se arată în comunicat.

În urma cercetărilor, efectuate în prezenţa unui reprezentat al Autorităţii Tutelare, poliţiştii au stabilit că tânăra este cetăţean român, în vârstă de 14 ani, care nu are eliberat un document de identitate pe numele ei şi a recurs la această metodă deoarece dorea să meargă în Polonia şi nu avea acordul părinţilor.

Poliţiştii efectuează cercetări, in rem, pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Taguri:
fată,
documente,
false

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici