Coronavirus. Nu mai sunt locuri la ATI în Bucureşti. Cinci pacienţi Covid, transferaţi la Iaşi

  • În Bucureşti nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă.
  • Cinci pacienţi vor fi transferaţi de la Bucureşti la Iaşi.
  • Doi dintre pacienţi vor fi preluaţi în secţia de Terapie Intensivă de la Leţcani.
488 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. Nu mai sunt locuri la ATI în Bucureşti. Cinci pacienţi Covid, transferaţi la Iaşi

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a anunţat că cinci pacienţi vor fi transferaţi de la Bucureşti la Iaşi. Aceştia vor fi transportaţi cu un avion militar.

„În cursul zilei de astăzi (joi-n.r.), alţi cinci pacienţi de terapie intensivă vor veni de la Bucureşti spre Iaşi şi doi dintre ei vor fi preluaţi în secţia de Terapie Intensivă de la Leţcani”, a declarat Carmen Dorobăţ.

Potrivit acesteia, spitalul a mai primit şase pacienţi de la Spitalul din Piatra Neamţ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după incendiul care a afectat secţia ATI a spitalului din judeţul Neamţ.

Aşa cum se ştie, în noapte de sâmbătă spre duminică, am primit şase pacienţi de la Spitalul Judeţean Neamţ. Din nefericire, am pierdut un pacient. Alţi cinci se află în continuare în îngrijirea echipei de terapie intensivă de la spitalul mobil de la Leţcani”, a adăugat Dorobăţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici