Vacanţele cu rulota, din ce în ce mai căutate. Care sunt costurile unei astfel de escapade

  • Puţini oameni vor fi dispuşi să mai achite 120-180 euro pe zi pentru închirierea unei autorulote, conform Ziarului Financiar
  • Mihail restaurează de 15 ani autorulote, iar Marinela pleacă de doi ani în vacanţe cu cea proprie
  • Te poţi caza atât în campinguri, cât şi în parcările publice care îţi permit acest lucru
  • Poţi plăti 30 de lei pe noapte într-o parcare publică
2378 afișări

Acum 15 ani Mihail a început să restaureze diferite vehicule în Germania. Aşa s-a născut pasiunea lui pentru rulote şi acum şi-a creat una proprie care a fost gata în şase luni de zile. În curând urmează să o şi omologheze. Va încerca să promoveze acest tip de rulotă, iar în funcţie de feedback-ul oamenilor, va produce mai multe pe care le va pune spre vânzare.

"Momentan nu există o cultură a rulotismului în România. Faţă de acum 10-15 ani este o explozie. Mulţi vor să beneficieze de libertatea pe care ţi-o oferă rulota”, spune Mihail Stoicescu, liber profesionist. „Este prima rulotă pe care am făcut-o de la zero în România pentru România.”

„Anul ăsta am luat-o Bucureşti-Sibiu, Sibiu-Oradea, Oradea-Baia Mare, Baia Mare-Târgu Mureş, Târgu Mureş-Bucureşti. Rulota are 6 locuri, are două paturi mari de 1,60 şi se mai face unul în zona de luat masa. Tre’ să-ţi placă genul ăsta de ieşire”, spune Marinela Alioanei, sales executive&proprietar rulotă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici