Coşurile de fum ceramice HOCH: Fă cunoştinţă cu tradiţia calităţii nemţeşti! (P)

111 afișări
Imaginea articolului Coşurile de fum ceramice HOCH: Fă cunoştinţă cu tradiţia calităţii nemţeşti! (P)

Un sistem modern de evacuare a gazelor este necesar atât din motive de siguranţă, cât şi pentru performanţa sistemelor de încălzire. Sobele, şemineele şi centralele termice au un randament din ce în ce mai bun, astfel că pentru evacuarea gazelor este nevoie de un coş de fum rezistent, care să facă faţă tuturor provocărilor – acţiunea substanţelor chimice, depunerile de funingine, umiditate, variaţii de temperatură etc.

Pentru toate aceste probleme există Hoch, o soluţie profesională cu aplicabilitate largă şi o rezistenţă deosbită în timp. Acest cos de fum ceramic poate fi racordat la şeminee, termoşeminee, sobe, centrale şi diverse alte surse de încălzire. De asemenea, este potrivit pentru tipurile de combustibil: lemn, cărbune, peleţi, bricheţi sau ulei.

Din ce este alcătuit coşul de fum ceramic HOCH?

- Coşul de fum Hoch reprezintă de fapt un kit complet ce constă într-o serie de componente prefabricate, dintre care cele mai importante sunt:
- Conul de evacuare – element realizat din inox care se montează la capătul coşului de fum;
- Placa de beton – este fabricată din compozit uşor şi susţine terminaţia finală a coşului;
- Tubul ceramic de legătură pentru coşul de fum;
- Mantaua de beton cubică – se foloseşte la învelirea canalului de tuburi ceramice al coşului de fum;
- Vata bazaltică – folosită între tubul ceramic şi mantaua de beton exterioară, vata bazaltică are rol de izolare;
- Uşiţa metalică pentru accesul şi inspectarea coşului de fum ceramic;
- Grila de ventilaţie;
- Colectorul de condens – are un picurator pentru evacuarea apei;

Avantajele unui coş de fum profesional ceramic

În primul rând, acest sistem modern este fabricat de către renumitul producător german HART Keramik, care deţine un portofoliu vast de produse şi care se mândreşte cu o tradiţie de peste 300 de ani în industria evacuării sigure din orice tip de şemineu, sobă, termosemineu sau centrală pe lemne. Coşul de fum a fost conceput astfel încât să poată fi construit nu doar pe exterior, ci şi în interiorul locuinţei, în condiţii de maximă siguranţă. În plus, structura de beton din exterior şi ceramica folosită la interior reprezintă o combinaţie ce ridică acest produs la cele mai înalte standarde europene.

Coşurile de fum Hoch sunt versatile şi economice spre deosebire de sistemele de evacuare tradiţionale din cărămidă. Astfel, datorită utilizării componentelor modulare prefabricate, timpul de execuţie scade, la fel şi costurile de montaj. De asemenea, coşurile din ceramică nemţeşti rezistă la coroziune, acid şi funingine, au o rezistenţă mecanică ridicată şi nu sunt afectate de temperaturile extrem de ridicate care se formează în interiorul focarului, respectiv în interiorul canalului de evacuare. Toate acestea le transformă în sisteme de evacuare trainice şi uşor de întreţinut.

Începând de la modelele de semineu electric incorporabil pentru apartament şi până la şeminee cu focare premium, www.pefoc.ro pune accentul pe calitate şi siguranţă, motiv pentru care promovează şi foloseşte doar produse de calitate superioară, ce pot garanta construcţia unui sistem de încălzire la cele mai înalte standarde. Aşadar, dacă îţi doreşti un coş de fum fiabil, cu garanţie de 30 de ani, contactează echipa Pefoc şi află toate detaliile despre acest sistem!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici