COZI de kilometri pe A2 în zona staţiilor de taxare de la Feteşti. Poliţia recomandă o rută alternativă

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară îngreunat, luni după-amiază, în zona staţiilor de taxare de la Feteşti, unde sunt formate coloane de autovehicule în ambele sensuri pe câţiva kilometri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

533 afișări
Imaginea articolului COZI de kilometri pe A2 în zona staţiilor de taxare de la Feteşti. Poliţia recomandă o rută alternativă

Cozi de kilometri pe A2 în zona staţiilor de taxare de la Feteşti. Poliţia recomandă o rută alternativă (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Pentru a trece de staţiile de taxare, şoferii aşteaptă la coadă mai mult de o oră.

Şoferii care doresc să evite aglomeraţia pot utiliza ruta Drajna - DN21 - Slobozia - DN2A - Slobozia - Hârşova - Constanţa, a mai precizat sursa citată.

Potrivit poliţiştilor, situaţia nu este diferită de cea din alte începuturi de săptămână, în condiţiile în care mulţi şoferi aleg să plece de la mare sau spre litoral luni, pentru a evita traficul din weekend.

Pentru a evita aglomeraţia din weekend, CNADNR a decis să suspende plata taxei la podul de la Feteşti de vineri până duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici