Cozile pentru plata impozitelor şi taxelor: La Braşov oamenii au venit de la ora 5.00 dimineaţa

Cozile pentru plata taxelor şi impozitelor au apărut marţi şi la Braşov, în prima zi în care s-au putut achita, mulţi oameni aşezându-se la rând de la ora 5.00. În două ore şi jumătate, 300 de persoane îşi plătiseră deja impozitele

275 afișări
Imaginea articolului Cozile pentru plata impozitelor şi taxelor: La Braşov oamenii au venit de la ora 5.00 dimineaţa

Cozile pentru plata impozitelor au apărut şi la Braşov, în prima zi în care se pot achita

Coada pentru plata taxelor şi impozitelor locale s-a format, la Braşov, începând cu ora 5.00, deşi casieriile s-au deschis abia la 8.00.

Marţi a fost prima zi în care s-au putut achita taxele şi impozitele la Braşov.

„De la ora 5 dimineaţa, după cum mi-a spus gardianul, erau aproximativ 100 de persoane la coadă. Ghişeele s-au deschis la ora 8.00. (…) Nu ştiu de ce. Aşa sunt ei obişnuiţi, nostalgia vremurilor trecute, probabil, desi sunt atâtea posibilităţi de plătit!. Se pot plăti şi online şi, în plus, sunt atâtea zile până în 31 martie, dacă vor să primească şi bonificaţia de 5%”, a declarat directorul Direcţiei Fiscale Braşov, Marian Voinescu.

În două ore şi jumătate, aproximativ 300 de persoane îşi plătiseră deja impozitele.

La Direcţia Fiscală a fost implementat şi sistemul de bonuri de ordine şi în plus, în vechiul sediu au rămas doar casieriile, după ce ghişeele pentru informaţii au fost mutate într-un sediu alăturat.

În acest an, braşovenii plătesc impozite uşor mărite, cu aproximativ 10% pentru clădiri şi autoturisme şi cu aproximativ 15% pentru terenuri.

„La Braşov impozitele n-au mai fost crescute în ultimii opt ani, astfel că am venit cu o ajustare, având în vedere şi inflaţia, s-a făcut o echilibrare”, a spus Marian Voinescu.

Luni, cozi la plata taxelor s-au format în mai multe oraşe ale ţării, precum Cluj-Napoca, Suceava sau Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici