Crima de la coafor | Militarul care şi-a ucis concubina a fost arestat preventiv

Magistraţii Tribunalului Militar au decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a militarului care şi-a ucis concubina într-un coafor din localitatea Titu, judeţul Dâmboviţa.

874 afișări
Imaginea articolului Crima de la coafor | Militarul care şi-a ucis concubina a fost arestat preventiv

Crima de la coafor | Militarul care şi-a ucis concubina a fost arestat preventiv

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, plutonierul Florin Oprea, specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte, este angajat al M.Ap.N. din anul 2009, perioadă în care a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente.

A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorţat şi are 2 copii.

Potrivit MApN, în conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiţerul este suspendat din funcţie pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti.

Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale.

Bărbatul şi-a înjunghiat mortal concubina, o tânără de 25 de ani, fapta având loc într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici