Crimă la Suceava. Viaţa unui tânăr de 24 de ani, curmată de un adolescent, lângă casa unui preot

Un tânăr de 24 de ani din Suceava a fost înjunghiat de mai multe ori, de un tânăr de 17 ani, împreună cu care băuse şi se luase la ceartă. Bărbatul înjunghiat a reuşit să fugă până aproape de casa unui preot din oraşul Liteni, iar acolo a murit, soţia preotului fiind cea care l-a găsit.

554 afișări
Imaginea articolului Crimă la Suceava. Viaţa unui tânăr de 24 de ani, curmată de un adolescent, lângă casa unui preot

Crimă la Suceava. Viaţa unui tânăr de 24 de ani, curmată de un adolescent, lângă casa unui preot

Un scandal izbucnit, sâmbătă noaptea, pe fondul consumului de alcool, s-a sfârşit tragic pentru un tânăr de 24 de ani care a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un briceag de un tânăr de 17 ani cu care s-a certat.

Incidentul s-a petrecut aproape de locuinţa unui preot din oraş, iar soţia acestuia a fost cea care a sunt la 112.

Iniţial, cei doi tineri s-au certat pe terasa unui bar din oraşul Liteni însă conflictul a fost aplanat de ceilalţi clienţi. Mai târziu, după ce tânărul de 24 de ani a părăsit localul, a fost urmărit de adolescentul de 17 ani şi înjunghiat de mai multe ori.

Deşi avea hemoragie puternică, tânărul înjunghiat a reuşit să ajungă până în apropierea casei preotului din localitate, unde a căzut la pământ. Alertată de gălăgie, soţia preotului a ieşit afară să vadă ce se întâmplă şi l-a găsit pe tânăr, ea fiind cea care a anunţat poliţia.

„A fost un conflict spontan între doi tineri, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre tineri l-a înjunghiat pe celălalt cu un briceag, de mai multe ori. Incidentul s-a petrecut pe stradă, în apropierea locuinţei unui preot din oraş, soţia acestuia fiind cea care a alertat poliţia. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu.

Ancheta în acest caz a fost preluată de un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, adolescentul de 17 ani urmând să fie prezentat instanţei, luni, cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Taguri:
crimă,
preot,
suceava

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici