Cristi Tabără, audiat la poliţie în urma unei altercaţii în trafic cu un fotograf

Cristi Tabără a fost audiat de poliţiştii Secţiei 21 după ce, în noaptea de joi spre vineri, a avut o altercaţie în trafic cu un fotograf despre care a spus că îl fotografia insistent. Cel din urmă a depus plângere pentru că realizatorul TV i-ar fi luat cu forţa cardul de memorie al camerei.

569 afișări
Imaginea articolului Cristi Tabără, audiat la poliţie în urma unei altercaţii în trafic cu un fotograf

Cristi Tabără, audiat la poliţie în urma unei altercaţii în trafic cu un fotograf (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Fotograful implicat în incident a depus o plângere în scris la poliţie, ofiţerii sesizându-se şi din oficiu în urma apelului bărbatului la 112, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Sesizările au fost conexate, în prezent făcându-se cercetări în dosar.

Atât Cristi Tabără, realizator TV şi director al Departamentului Film al TVR, cât şi fotograful au fost audiaţi de poliţişti pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Tabără a susţinut în declaraţia sa că fotograful l-a şicanat în trafic şi că îl fotografia insistent. Pe de altă parte, fotograful a depus plângere pentru că Tabără i-ar fi luat cu forţa cardul de memorie al camerei.

Potrivit surselor citate, încadrarea juridică a cauzei, care urmează să fie stabilită de poliţişti, nu poate fi tâlhărie, aşa cum a cerut fotograful, ci cel mult de furt.

În această cauză au mai fost identificaţi martori, care vor fi şi ei audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici