Cristian David recomandă absolvenţilor Academiei de Poliţie corectitudine şi integritate

Ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, i-a îndemnat vineri, pe proaspeţii absolvenţi ai Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" să îşi desfăşoare activitatea după principiile corectitudinii, integrităţii şi profesionalismului.

1 afișare
Imaginea articolului Cristian David recomandă absolvenţilor Academiei de Poliţie corectitudine şi integritate

Cristian David recomandă absolvenţilor Academiei de Poliţie corectitudine şi integritate

El a declarat că evenimentul este unul special, dat fiind că MIRA aniversează 145 de ani de la unificarea structurilor de administraţie şi ordine publică din Moldova şi Ţara Românească într-un singur minister care a purtat denumirea "Ministerul Treburilor Dinlăuntru".

Ministrul David a făcut referire la misiunea pe care o au angajaţii MIRA în noul context european.

Totodată, ministrul Cristian David le-a cerut tinerilor ofiţeri să acţioneze, potrivit principiilor învăţate în cadrul academiei, pentru sprijinirea populaţiei, în special în situaţii de urgenţă, în acest sens amintind canicula puternică din această perioadă.

Anul acesta au absolvit Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" 608 tineri, 538 dintre aceştia fiind absolvenţi ai Facultăţii de Drept, 23 de absolvenţi ai Falcutăţii Arhivistică şi 43 la Pompieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici