Criza migranţilor în Franţa. Paza de coastă salvează 36 de refugiaţi din Marea Nordului

  • Paza de Coastă a Franţei a salvat 36 de oameni în urma unei patrulări
  • Barca migranţilor plutea în largul Mării Nordului
  • Refugiaţii au fost preluaţi aproape de graniţa cu Belgia
143 afișări
Imaginea articolului Criza migranţilor în Franţa. Paza de coastă salvează 36 de refugiaţi din Marea Nordului

Sursa foto: MediafaxFoto

Paza de Coastă a Franţei a salvat 36 de migranţi din Marea Nordului. Aceştia au fost descoperiţi în urma unei patrulări de rutină, după ce barca lor a fost depistată plutind în derivă, împinsă de curenţi.

Naufragiaţii au fost preluaţi de autorităţi lângă Leffrinckoucke, aproape de graniţa cu Belgia şi transportaţi în portul Dunkerque.

Cei salvaţi sunt migranţi şi încearcau să ajungă în Marea Britanie, relatează BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici